Saturday, June 20, 2009

Entry cuti sem.

Maaf semua.Baru aku perasan yang aku tak update blog sejak lapan blas hari yang lalu.. Lepas habis exam,terus aku sasau..Cepat cepat kemas beg nak balik ipoh..Barang plak banyak macam anak dara nak pindah rumah..

Exam habis jumaat, satu malam aku tak tidur layan citer korea sambil main pes..Kepala dah pening pikir camner nak angkut barang yang banyak giler..Last2, pukul 6 pagi tu aku discuss jap ngan ayah sebab nak pakai keter..Lepas request aku diterima,pagi pagi sabtu aku dah cabut balik ipoh..Malam sampai balik bangi..Sian kat fik..Sikit lagi nak mati sebab bosan..Aku ajak dia g tengok jangan pandang belakang congkak kat alamanda malam tu..Adik aku pun ader skali..
Balik2 aku tros tidur sebab pagi ahad tu kene drive balik ipoh.. Fik kene stay sebab dia saje2 nak rase duduk rumah sorang-sorang..Nak test keberanian agaknye..Lepastu aku tros bercuti sampai skarang..

Even 1st week aku lebih banyak berada dirumah..Aku rasa selesa..Lagipon kat ipoh takde jerebu macam kat kolumpo..Jantung pun rase sihat..H1N1 pon takde..Lagipun aku dah decide minggu depan aku nak ke Jeju Island Korea..Lepas tu singgah Alaska kejap..Kalau ader mase lebih sehari dua mungkin aku tengok Transformers kat Hokkaido..Itupun kalau kat dalam akaun bank aku ader setengah juta.. Kalau takder, jangan mimpi..Haha


Pesananringkas:Chill..xD

4 comments:

aminsahari said...

ecan..
aku nak ikot gak g obersea..
tp x jd laa..
huhu..
kang aku berjangkit H1N1 dgn ko..
hihi.. ;P

::EHSANSNIPER:: said...

haha, aku g tmpt bebas H1N1 la..xD

aminsahari said...

haa..
klu gitu aku nuk ikot laa.. huhu.

ecan..
ko ke mne cuti nie?
cuaca pns laa..
aku udah libang-libu dok umah..
jom jalan..
lalala.. ;P

afifahramli said...

wei,
ape kau igt anak dara je pndh umh byk brg?

janda pon same taw..

hahaaahaha

 
Copyright © It's not a 9gag. Blogger Theme by BloggerThemes & newwpthemes Sponsored by Internet Entrepreneur