Thursday, October 9, 2008

-Help Me-

 -sharing Is Caring-
Hurmm,baru beberape hari je blog ak nih diterbitkan..
Banyak lg yang ak x tao tntng mende nih...
Tapi bile ak tgk page orang len cantik.Jeles gak aku..Teringin gak nak letak digital clock,calendar,shoutbox,cr layouts besh2 n etc...
Tapi nak wat camner,da ak siniri pon x reti nak  wat..[T.T] 
So, sesaper insan diluar sane yang berhati mulie n nak ajar ak boleh ar tolong berikan sedikit tips agar blogku kelihatan lebih menarik..[^_^]
So,saper nak kongsi tips tu,juz post melalui komen..
Tqvm...

                  p/s:Biar buta IT, jangan sampai buta hati..


Bukan ak malas nak cr siniri...
Exam final bape hari jer lagi...
So,ak bz study..
Harap korang sumer dapat memahami diriku ini..^^

2 comments:

~cik manis~ said...

ko g kat cstmze, then edit la ape2 y ko nak..

::EHSANSNIPER:: said...

Okes, tq2..
klu korang tao lmn web yng ader layouts blog cantek2 gitao aku la k..^_^

 
Copyright © It's not a 9gag. Blogger Theme by BloggerThemes & newwpthemes Sponsored by Internet Entrepreneur