Friday, October 10, 2008

My Geng 1 kepale..





qwerty...Testing2...
Hari ni aku rase agak boring gile2..
Even,final exam nak dekat..Tapi ak rase ak mcm xder sense nak pekse..x mcm kat secondary school dulu..Ntah r, maybe pas ak mengarut nih br ak gi study kot...
Actually,arini ak nak citer pasal member2 1 kepale dengan aku..
Yela, da nak dekat 1 sem da dok kat uniten..
Xkan membe kamceng pon xder kan kan kan...
Kiter mule dari yang kiri dulu ek..

Yang sebelah kiri skali tu namenyer fad..
Berasal dari batu pahat..Mamat nie baru saje putus cinte.. 
Wakakakaka,sori fad..Yang no-2 dari kiri tu plak namenyer fikri.. Tinggal di sungai besar selangor.Dengar citer tiap2 kali rayer area tempat die musti banjer..Yelakan,dok pon kat sungai besar..Yang specialnya, die nie housemate ak..Beruntung gile die,ak kan da la rajen kemas rumah,tiap2 ari sapu n buang sampah basuh pinggan n etc...Tiap2 bulan renovate umah,ubah posisi meja makan,sofa,almari n bla,bla,bla...XD
Err,yang tengah 2 ak x bape kenal sgt r...Tapi bile ak tgk 2 3 kali mmg nampak macho seh..^_^
Yang no-2 dari kanan hafiz namernyer,tapi lebih selese dipanggil peas oleh kerana beliau suke makan kacang peas...Nih, true story..Bkn men2 tau..Beliau tinggal di senawang,Nogori sembilan..
Ak suke bawak kete dy coz boleh wat drift..Haha..
Yang kanan skali jejaka idaman malaya...Haikal nama diberi..Orang Kay el doe..Dok kat subang..
Terer shuffle,tapi skang da pencen.Klu korng nak tgk video time dy mude bolehlah taip www.youtube.com/haikalastar
Actually ader 3 orang lagi member kamceng yang xder dalam gambo..
Sorang yang tengah snap gamba nie..Len kali ak post pic dy..Digelar mulut neraka.. coz slalu kutuk orang...^^
Lagi sorang x dpt folow coz ngah siapkan presentation.. Team CMPF ak...
Sorang  lagi gagal dikesan...Kembar haikal..^^



Death note:klu korang nak nombor diorang,juz PM ak..^^




Da settle,skang baru boleh study..
Jom study...[^_^]

2 comments:

~cik manis~ said...

ala esan, ko ltak gmbr x jelas le...lau x leh ak cuci mate..kah7

::EHSANSNIPER:: said...

huhu,nanti2 ak edit..Taruk gamba bosau2..^^

 
Copyright © It's not a 9gag. Blogger Theme by BloggerThemes & newwpthemes Sponsored by Internet Entrepreneur