Sunday, January 11, 2009

Malam dan siang berbeza.

Hahaha..First sekali aku mintak maaf..Entry tadi telah pun diedit..
Ini kerana penulisnya bukanlah ehsansniper, tetapi aim purcell..
Pada mulanya aku sengaja bergurau dengan dia supaya membuat 1 new post.
Pas g makan baru aku pasan dia post betul2 sbb ader org komen pulak kat new entry tuh..
Boleh tahan gak klu aim wat blog..Tapi dy tak mahu..Selalu berdolak-dalih bile
aku bertanya bile mahu buat blog sendiri..Macam-macamlah dia nie..
Ok,kita lupakan seketika tentang kisah aim..malam nie aku nak cerita kisah 1001 malam yang berlaku pada malam semalam..Ketika itu, aku telah diajak keluar oleh rakan-rakan ku ke alamanda..
Lepas makan malam di foodcourt.Kami bercadang menonton wayang..Tidak banyak cerita menarek yang ditayangkan..Cuma kami tertarik dgn cerita They Wait.Sebuah filem seram..Jalan ceritanya agak menarik sampai membuatkan aku tertarik.
Movie habis lebih kurang pukul 1 pg..oleh kerana teramat malas untuk pulang ke uniten..Kami bercadang untuk overnite di sekitar bangi..Lepak2 kat restoran 24jam dan taman kejap kemudian pulang sebelum azan subuh berkumandang..Sampai uniten pukul 6 pg.. Habis solat subuh aku terus mengadap laptop dan tidur jam 7.30 pagi..sekian..Maaf kerana ini adalah entry entahapeape..


Pesananringkas:Assement banyak,kepalaku runsing.Aku hilang punca..

1 comment:

Monkey D Luffy said...

oh itu aku dah biasa... tak tido 2 hari aku punya rekod

 
Copyright © It's not a 9gag. Blogger Theme by BloggerThemes & newwpthemes Sponsored by Internet Entrepreneur