Sunday, February 1, 2009

Darah??

Pagi tadi aku terjaga dari tidur..
Tgk jam dah hampir pukul 7..
Lewat plak aku bgn arini.Aku da terase pelik..
Pastu g ngadap cermin..
Coz nak gosok gigi..
Tibe2 aku pasan ader sesuatu kat tgn aku..
Aku terkejut..
Ader kesan warna merah kat tgn aku semacam darah..
Aku check2 badan aku takut2 ader kesan luka..
Tapi ta jumpe..
Aku makin gelabah..
Pastu aku try cr kat ner bahagian2 badan yg ader rase sakit..
Tapi takde jugak..
Mak aih..Aku cuak.. 
Aku takut sangat kalau aku mencederakan org len..
Yela,mane la tau kan..Tak sedar ke ape..
Tibe2, baru aku teringat sesuatu..
Last2, aku abaikan jer aper yg terjadi kat aku..


Pesananringkas:Best gak layan abc kat soho malam tadi..Tapi aku ta ske kesan sirap yg melekat kat tgn aku gara2 memegang cawan abc tuh..Cuci2 tak mau ilang pulak..Haih..=_='

2 comments:

Monkey D Luffy said...

ko berdarah period ke? hahaha

::EHSANSNIPER:: said...

banyak r kau bedarah period..
sirap la bai..hahaha...;P

 
Copyright © It's not a 9gag. Blogger Theme by BloggerThemes & newwpthemes Sponsored by Internet Entrepreneur