Sunday, August 23, 2009

Puasa jgn tak puasa tau..


Bulan puasa memang best main psp sebab korang takkan rasa lapar...
Kesimpulannya, korang tak perlu sahur, tak perlu berbuka.. Korang cume perlu teros bermain dan bermain PSP disamping mengecaj baterinya untuk mengelakkan daripada kehabisan..


Oh ya, malam tadi Manchester United kenduri besar dengan mengalahkan wigan 5-0.. Dengar cerita, faktor kekalahan utama ialah Kirkland iaitu penjaga gawang wigan terlupa untuk bangun sahur lantas beliau bermain dalam kelaparan yang amat sangat..Sikit lagi nak mati katanya..



Kepada pelajar Universiti Tenaga Nasional..Banyak-banyakkan beribadah di bulan yang mulia... Aku nak tengok muke korang wajib ada dekat masjid time terawih..Kalau ternampak aku, tegur-tegurla..Kalau nampak aku berada di luar kawasan masjid pada waktu terawih.. Tolong repot kat mak aku ya..Terima kasih..


Final exam 26 ogos nie ye kawan-kawan..Nampak macam lame kan.. Tapi sebenarnya tak la lame mane..Kalau korang ada rancang nak buat study group atau belajar secara berkumpulan sila hubungi dengan kadar yang segera..


Disini ada satu pengumuman, kepada sesiapa yang ingin kerja kosong sila berjumpa dengan saya segera..

Private tutor Subject CSEB134 (C programming)
Private tutor subject CSEB124 (Web programming)

Akhir kata, majulah sukan untuk negara..
Jangan main mercun, nanti putus jari..
Sekian terima kasih..

9 comments:

chipsmore said...

main bunga api boleh...hehe ;)

aminsahari said...

ecan..
bak pinjam psp kau..
aku buhsan nie..
hihi..

*bler leh apply keja kosong?
lalalalala.. ;D

::EHSANSNIPER:: said...

chipsmore-main bunga api boleh.. tp kene ada pengawasan org dewasa.. Aku misalnya..

amin-Datang la umah..hehe
pasal keje kosong tu..
kau calon yg paleng terbaek setakat ini..kamon2...

aminsahari said...

ahaha..
byk la ko pnye tebaek..
tebalek ade laa..
hahaha.. ;D

afifahramli said...

br nk report kat mak..
tp nmpk kat masjid td,
x jd ahh..
haha

::EHSANSNIPER:: said...

To amin-Betolla, berdasarkan pemerhatian aku..haha

To peep- Tanampak kau pun.. Aku boleh repot gak ke?

afifahramli said...

cemane ak nk nmpk ko kalo ak x g masjid?

sile jwb..

::EHSANSNIPER:: said...

manela tau, kau anta spy.. Hahaha

afifahramli said...

ape?
spy?
nk tgk ko?
hahahaahhaa..

terimakasihh..
bak kate mr.azam..
tgk org asli tido lagi baekk..
hua3.. (kaklong yg aja)

 
Copyright © It's not a 9gag. Blogger Theme by BloggerThemes & newwpthemes Sponsored by Internet Entrepreneur