Saturday, May 22, 2010

Kisah Fikri Rahmat.

Selepas peristiwa semalam, aku baru sahaja mengalami mimpi yang agak luar biasa dan boleh dikatakan menyakitkan hati..Oleh kerana tidak mahu aku terlupa part-part dalam mimpi tersebut, terpaksa aku menceritakan kepada kalian secepat mungkin..


Aku sebenarnya bermimpi fikri rahmat menjadi seorang pelumba professional..Aku mimpi aku jadi jurulatih dia. Sebab masa nak mintak sain mak bapak untuk borang perlumbaan cup prix aku x dapat..Sedih ooo part ni, sebiji macam drama Adamaya..(Time ni korang anggapla aku Mia Sara@Amani)Oleh kerana kecewa x dapat izin mak bapak masuk berlumba aku pun jadi trainer fik..


Part tengah-tengah aku banyak lupa. Tapi kalau nak cuba bayangkan, korang bayangkan watak Adnan Sempit.Macam tu la watak dia dalam mimpi aku..Tapi masa yang last-last tu aku siap mimpi fikri masuk motogp sebagai pelumba profesional malaysia. Lepas tu time lumba boleh pulak tapau Valentino Rossi dalam lima tiang lebih kurang..Tapi part yang tak boleh blah masa atas podium.Datin Rosmoh pon ade! Selang seminggu Fik dah dapat pangkat Dato'. Tamat.


Hari ini hari sabtu. Apa aktiviti yang boleh dibuat ha? Weekend yang bosan di Uniten.
Amir pagi-pagi lagi da cabot balik sungai buloh.Untongla rumah dekat.


Notakaki: Adik aku sakit. Doakan dia cepat sembuh ya.

5 comments:

fikri FAUZI said...

kau mia sara? omg2.omg2.
dunia2..aku tidur ke..aku mimpi ke?
bhahahaha

afifahramli said...

fik masuk grandprix?
ahahahahaa..

Amir Ariff said...

fik: moto aku lg sedap kan?

ehsansniper said...

dia bawak pon terhuyung-hayang..

ehsansniper said...

peapah- Masuklaaa.. perempuan pertama masuk motogp..:D

 
Copyright © It's not a 9gag. Blogger Theme by BloggerThemes & newwpthemes Sponsored by Internet Entrepreneur