Saturday, March 28, 2009

Tagged lagi.

Kali nie aku dapat tagged dari fikri n amin..
Maafla sbb aku peram tag nie lame sgt..
Saje je aku wat camtu..Tande protes aku dengan subjek physic kot..
Urm,okela..Mari kita habiskan sesi tag nie dgn cpt..
Agar aku dapat menyambung sesi tidurku dengan segera..

Rahsia disebalik blog...
1) Apakah nama blog anda sekarang dan kenapa anda memilih nama itu?
Nama blog saya sekarang ialah Ehsansniper dan suka hati sayalah nak pilih nama ape.Tapi anda jangan risau kemungkinan besar saya akan menukarkan namanya bila saya sudah bosan.Antara pilihan nama blog dihati saya ialah ehsanzaredzs,discovery channel.ehsanastar,laipen,ehsanparadox dan lain-lain lagi.

2) Apakah link blog anda sekarang dan bagaimana boleh timbul idea untuk menamakannya seperti itu?
Link blog saya sekarang ialah http://ehsansniper.blogspot.com .Bagaimana boleh timbul idea tu susah nak cakap. Sebab saya tak ada idea nak jawab soalan ini.

3) Apakah 'method' penulisan dalam blog anda?
Method penulisan didalam blog saya ialah saya lihat,saya ingat dan saya tulis.Kadangkala saya cuba mempelbagaikan method supaya saya boleh membuat pembaca keliru dengan apa yang saya cuba maksudkan.Contohnya jawapan ini.Saya pun tak paham apa yang saya tulis.
4) Pernah terasa nak hapuskan blog anda? Sebabnya?
Pernah..Eh x pernahla.Eh, jap2.Nak ingat balik.Urm, entahla..Dah lupe.Tak payah padam la..Bukan ada recycle bin pun.

5) Apakah pendapat anda mengenai blog kepada pemilik blog yang tag anda ni?
Fikri Rahmat-Blog dia banyak orang komen.Sebab dia rajin komen orang.Blog saya sikit je orang komen.Sebab saya malas komen blog orang.
Amin Sahari-Blog die boleh tahan.Pitching lari sket je.Saya suka susunan muzik blog dia.Tapi bila nyanyi high tone suara dia sedikit nipis.Apa-apa pun, segalanya terletak di tangan para pengundi.Untuk mengundi, sila taip AFUNDI AMIN dan hantarkan ke 999.(Saya nak baca komik strip diblog dia.Tapi kecik sangat.)

6) Next 5 person to tag?
Disebabkan saya malas komen blog orang,secara tidak langsung membuatkan saya malas mengetagged orang lain.Bukan apa,tidak mahu menyusahkan kalian.Saya kan baik orangnya.


Pesananringkas:ZzZzz..

5 comments:

fikri FAUZI said...

hak3.
apsl nme nak tukar ehsanzaredz?
lol.

LepenT said...

asal laipen?
huh

::EHSANSNIPER:: said...

To fik and naz- Saje nak tiru nama korang.Haha.

aminsahari said...

aikk..
blog aku ada muzik eyh?
ahahahaha..
okeyh2..
sedang carik cara nak besarkan strip itu tnpa ada 'clickable'..
kihkih..

::EHSANSNIPER:: said...

to amin-tq amin..tebaep laa..

 
Copyright © It's not a 9gag. Blogger Theme by BloggerThemes & newwpthemes Sponsored by Internet Entrepreneur