Saturday, November 22, 2008

Aku bangga...

Ak bangga..
Member ak sudah ada blog..
Mudah bg ak untuk berkongsi pendapat dgn diorang..
Ak bangga..
Walaupun mungkin blog mereka biasa saja..
Tidak punya apa-apa..
Masih belum dewasa..
Aku tetap bangga..
Coz aku yakin diorang sumer tu mmg sorang penulis yang hebat..
Cume diorang malas sikit jer...
Tahniah buat haikal,hafiz ,fadzli dan fikri..
Member2 seperjuanganku di universiti kejutan elektrik...



Death note:Pandai korang edit template blog ek...Huh,x kire..Ajar aku pas nie..=]

6 comments:

fikri FAUZI said...

yeih3..at last..dapat gak aku membuat 1 blog..act aku mls la na update2 blog ni..tapi da rmi org persuade tuk buat..soo..aku create la..tp blog aku still in construction..kalau ta lawa tu taleh na wut pape la..hu7..

::EHSANSNIPER:: said...

Blog x lawa xper..
Tapi pic kene lawa..
Gagaga..

afifahramli said...

haha.. sume da maju..

::EHSANSNIPER:: said...

Eh,mestilah..
kenape??
x percaye ke?? =]

afifahramli said...

x ckp pon..

kikiki~

LepenT said...

huh,
name aku x d

 
Copyright © It's not a 9gag. Blogger Theme by BloggerThemes & newwpthemes Sponsored by Internet Entrepreneur