Sunday, November 23, 2008

Selamat Malam semua...

Jam sudah menunjukkan hampir pukul 5.30 pagi..
Tapi ayam jantan masih belom berkokok lagi..
Mungkin ayam jantan sudah pupus disini..
Aku masih x dapat tidur lagi..
Kene imsonia ke aku ni??
Dah la first time taon nie ak tido lwt malam sampai pg cam gini..
Aper nak jd ngan ak pun ak kurang pasti..

Death note:azan subuh telah pun berkumandang di wilayah persekutuan dan kawasan yang sama waktu dengannya...

Okes,pasnie baru aku boleh behibernasi...


2 comments:

Monkey D Luffy said...

ko dah jadi KELAWAR MAN kot

::EHSANSNIPER:: said...

Tu la pasal...
Pasnie kene la mintak tolong kapten buatkan custom kelawar man untuk aku...
Boleh?? XD

 
Copyright © It's not a 9gag. Blogger Theme by BloggerThemes & newwpthemes Sponsored by Internet Entrepreneur