Thursday, November 20, 2008

Sesi melepaskan stress di Mc.D..

Seperti yg dijanjikan,ptng td kitorang dah bergerak untuk menghiburkan diri di bandaraya kuala lumpur..Pada mulanya,nawaitu kitorang hanya untuk menonton wayang.. Tapi xder 1 pun citer yg menarik untukditonton...So,agenda tersebut tidak dapat diteruskan lantas ditunda ke satu tarikh yang masih belum dikenal pasti..
Aktiviti seterusnya ialah meneroka MidValley, banyak gak kedai yg kitorang pegi.Cadang nak beli sehelai sweater untuk dipakai dalam dewan coit yang
suhunya mencecah -5 degree celcius..Tapi xder 1 pun yg menarik perhatian ak..
Setelah sekian lamer berjalan,perut pun mula menyanyikan lagu Hujan-Dugaannya..
Apalagi,kitorang pun singgah ke restoran makanan segera Mak cik Dee...
Kitorang sampai apartment jam 11.15 malam...
Mmg letih gile2..^_^


Wajah2 kelaparan..




Makanan nie mmg boleh menguruskan badan...X tipu.. XD




Member2ku yg lain....

2 comments:

fikri FAUZI said...

hari ni merupakan hari yang paling bahagia aku..korang suma tatau apsal..hanyer aku n dude aje yang tahu..perghh..best gile la..ta rugi mse tu makan kat food court..mmg luck day aku la hari tu..yahooooooooo

::EHSANSNIPER:: said...

Asal??
ader fans minx otograph ko ker???
Hahaha..

 
Copyright © It's not a 9gag. Blogger Theme by BloggerThemes & newwpthemes Sponsored by Internet Entrepreneur