Wednesday, November 26, 2008

Movie Preview-Quarantine



Seperti yang telah dijanjikan pada minggu lps,semalam kAmi keluar lagi..Tujuan kami hanyalah untuk menonton wayang yang telah ditunda sejak seminggu yg lalu..Tetapi lokasi kAmi kali ini bukan mid valley mahupun summit usj..kAmi x mahu pergi jauh2..Dekat2 suda..janji boleh tgk wayang..Jadi,lokasi istimewa telah pun dipilih..Alamanda tempat yang dituju..PLan telah dirancang dgn begitu teliti..Untuk menjimatkan kos pengangkutan,kami menggunakan 2 jenis pengangkutan iaitu motor dan teksi..Jadi,amaadud telah mengepalai konvoi motosikal dan 4 org lagi menaiki teksi yang disewa khas..
Terima kasih yang tidak terhingga aku berikan kepada rakanku yang bernama haikal kerana telah menampung kos pembelian tiket kami..Nasib baik ari rabu wayang murah,klu tak penin jgk haikal nie..XD
Sinopsis
cerita ini mengisahkan seorang wartawan dan seorang jurukamera yang ditugaskan untuk merakam kehidupan malam di sebuah balai bomba..Alaaa,diorang nak wat dokumentari ala2 the dirty jobs with mike rowe kat discovery channel tuh..Dan mereka pun meneruskan penggambaran di balai bomba seperti biasa sehinggalah pihak balai bomba nie mendapat 1 panggilan kecemasan..Untuk merakam apakah tugas seorang ahli bomba pada waktu malam jadi diorang g follow ahli bomba jalankan aktiviti menyelamat..Diorang pun sampai ke sebuah apartmen dan sesuatu yang maha dasyat telah berlaku...
Nak tau lebih lanjut,silalah kunjungi pawagam2 yang berdekatan,dan kalau malas sgt,bolehlah download dari internet tapi klu malas lagi,tunggu sampai kua kat tb..Aku pun x bley nak ckp ape la kan..Yang malas korang,bukan aku..



Salah satu babak yang dipenuhi dgn sel darah merah..


Tempat ni mmg dikuarantin gile2..

"Namer sayer irwan" kata adik ini apabila wartawan cuba menanyakan namanya..XD


Rupa adik kecil tadi pabila dewasa..XD
Death note:untuk mengetahui tentang cerita ini dgn lebih lanjut..Sila klik sini.

2 comments:

Monkey D Luffy said...

mcm seram jek

::EHSANSNIPER:: said...

Hehehe,mmg seram pun..
Okela..Not bad..=]

 
Copyright © It's not a 9gag. Blogger Theme by BloggerThemes & newwpthemes Sponsored by Internet Entrepreneur