Tuesday, November 25, 2008

..Summit UsJ..


Summit usj..

Huhu..Actually arini jadualku mmg padat..
JAm 6 petang baru ley baring atas katil..

Letih wo0 aku arinie..Time klas MACF td ak dah penin2 lalat..
x tao naper jadi begitu.. walau apapun,credit diberikan kpd lecturer ku en. mat no0r banana kerna dismiss klas sejam lbh awal n x mintak assignment yg perlu dihantar..
Tetapi beliau telah memberikan 4 assignment baru..Tehel!! Nasib bek beliau bg mase sampai Tahun Baru Cina..Kira bersyukur la jgk..
Okla, kali nie ak nak ceritakan tentang kisah KAmI round2 di subang pada hari ahad yg lalu.. Cerita bermula apabila si irwan telah menjemput kami yg x blk kg weekend iaitu aku,fikri,aim,amaaaadud dan fadz makan dirumahnya yang terletak tidak jauh dari uniten..
Nota kaki::amaaadud blk kg,tetapi rumahnya terletak di sekitar selangor shj..si makhluk bernama irwan juga ada menjemput haikal datang kerumahnya kerana lokasi rumah mereka tidak jauh mana pun..Lebih kurang 10 minit menaiki kenderaan katanya.
'Waah,ini satu tawaran yang bagus..Dapat save duit makan lunch..'kataku gembira didalam hati.Setelah sekurun lama menunggu,maka tibalah hari yang dijanjikan..Huh,sungguh bergaya beliau, jemput kami dengan berkenderaan mitsubishi storm milik bapanya serta memakai smartphone yg pastinya bukan milik beliau..Aku kenal sgt ngan si irwan nie..Kami tiba dirumahnya lebih kurang jam 3 petang..Setelah kami habis melantak dirumah beliau..Haikalxstar baru sahaja tiba..sedikit lambat..Barangkali dy ada urusan lain sebelum itu.. Diikuti oleh amaaadod yg lebih selesa berkenderaan sendiri,tetapi terlupa jalan dan terpakse menelefon tuan rumah beberapa kali...Rancangan kami seterusnya ialah melepak di summit usj..Tempat nie mmg dkt gile ngan umah Haikal..Kami sampai disana lebih kurang jam 6.15 ptng..Tidak banyak perkara yang kami buat disana kecuali window shopping dan bermain pool..Yang paling lawak,game tersebut dimenangi oleh team aku,gandingan aku dan fadzli..Ye la,aku kan noob..X macam haikal, star gile2..XD
Setelah itu,kami pulang ke rumah haikal dan makan malam disana..Kunjungan ke subang berakhir apabila ibunya menghantar kami ke stesen ktm..Kami tiba di uniten lbh krng jam 11.30 malam..

Mengantuk yang saja dibuat-buat..


Mmg x reti bergambar..=]
Sekian sahaja untuk malam ini..
=]

5 comments:

fikri FAUZI said...

perghh..
yeih3..hari tu memang penat haouliau..
sumpah aku tatipu(sambil 2 jari menunjukkan lambang peace tande ""swear"")
memang best gile la..

p/s:tapi yang kau menang mail pool tu tipu la..
spe yg menang ha?/

::EHSANSNIPER:: said...

Err,yg mng mmg aku la..
Kau mmg taterer..
pakat tipu ngan haikal..
Mmg makhluk paling kuang hajar..XD

afifahramli said...

o0oo...

g jln2..

::EHSANSNIPER:: said...

Ye la..
Nak follow roger kitorang..=]

afifahramli said...

ecece..

bajet nk bwk ikot skali..

 
Copyright © It's not a 9gag. Blogger Theme by BloggerThemes & newwpthemes Sponsored by Internet Entrepreneur