Saturday, November 22, 2008

Hotel 626...

Walaupun nombor hotel ini sama dgn tarikh hari lahirku...
Namun,aku tidak ada kaitan atau hubungan dengan pemilik hotel ini..
Credit diberikan kepada rakanku yang telah menghantar laman web ini melalui skype..
Bg aku,ini mmg satu perkara yng menarik dan unik..
Cume ak nak korang rasai pengalaman menjelajahi hotel ini..
Kemudian ceritakan pengalaman korang di ruangan pengkritik...
Untuk merasai pengalaman sebenar...Sila layari www.hotel626.com...

4 comments:

~cik manis~ said...

oi add aku kat skype.
haha
nick aku ---> cik manis
add ah..
ha ha ha

::EHSANSNIPER:: said...

Ok..Permintaanmu sudah ku laksanakan..XD

fikri FAUZI said...

eleh ehsan..
aku jugak yg bagi link ini kat ko kan..
hua4

::EHSANSNIPER:: said...

Betullah yang aku cakap..
Kamukan 'rakanku'..=]

 
Copyright © It's not a 9gag. Blogger Theme by BloggerThemes & newwpthemes Sponsored by Internet Entrepreneur