Monday, May 4, 2009

Bosan2..

Haih, dah lame gile aku tak update blog..Bukan ape,aku sgt sibuk sekarang.. Even, ak tak sibuk. Aku sengaje sibuksibukkan diri..Sanggup aku g tolong sapu sampah depan rumah jiran semate-mate mahu sibuk.Tp aku bukan busybody..Korang janganla risau..


Sebenarnya, macam-macam aku nak kongsi ngan korang sepanjang aku x update blog.. Tapi tu la.. Aku sibuk..Kan dah ckp td.Tanakla ulang banyak-banyak kali..Macam ape ntah cakap ulang-ulang..Ingat aku Karam Singh Walia ape..Em, aku sebenarnye na cerita..Sepanjang aku x update blog..Macam2 tejadi kat diri aku..Bermula dengan kisah pengembaraan aku ke Melaka,ekspedisi ke Genting Highland,jadi photographer di trek usj,hampir disamun, kene kejar kannibal kat uganda dan berenang dengan seekor duyung di sunway lagoon..Sila abaikan dua peristiwa terakhir ya..


Seperkara lagi, final exam sudah semakin hampir..Tinggal sebulan lebih saja..Jenuh aku nak memahami physics chapter 8&9..Elektron,neutron,zitron,citroen,proton n perodua or watever..Aku x pahamla wei..Ajar slow2 la..Ingt sejam boleh habis satu chapter ke ape.. 
Dinosor betul..



Pesananrigkas:Kepada semua candidate Muet minggu nie..Do your best..Turn aku next week..xD

3 comments:

afifahramli said...

huh,

lwt gile muet..

::EHSANSNIPER:: said...

tu la pasal..Huhu..bukan bes pon lewat2..

afifahramli said...

yelakan..
ak da abes....
haha~

 
Copyright © It's not a 9gag. Blogger Theme by BloggerThemes & newwpthemes Sponsored by Internet Entrepreneur