Monday, May 25, 2009

Telefon tangan..

Aku kalau tak makan sehari pun tahan..Tak on9 beberapa hari pun tak gentar.. Kene jadi peserta macam dalam citer Battle Royale pon tak goyang..Siap boleh gelak-gelak  lagi..Tapi bila hp aku punya skrin rusak..Dah gelap gelita..Aku dah rasa lain macam..Tidur tak lena, makan tak kenyang, mandi tak basah tipula..Mandi tetap basah..Bila ada sms masuk, memang rase besalah gile.. Rase besalah tu  mcm makan time bulan puasa la..Dulu aku ingat hp aku paling kebal..Rupe-rupenye, ilmu kebal dia dah tak macam dulu lagi..Dah makin berkurang..Mungkin aku salu baling-baling kot..Terpaksa la cari phone baru..Sayang btol kat phone lame..Adik aku yang kasi plak tu..Adess..




Pesananringkas:Agak-agak, ade tak phone harga 30-40 hengget??

20 comments:

ApizMabux™ said...

telefon ko tu byk blue kot

aminsahari said...

ecan..
ko nuk enset rm30-40 eyh?
cbe ko tgk kat loken..
ada jual kot..
nnt ajak aku.. xP

::EHSANSNIPER:: said...

Ish3, jangan tuduh sembarangan bedul..Tak baik tau..Aku tak into sangat ngan mende2 camtu..
Lgpun, hp aku tu external memory pon tade..Internal memory pon 8MB.
Muat-muat untok letak 2-3 lagu je..

::EHSANSNIPER:: said...

To Amin-Haha, nanti aku ajak kau pg..Huhu

Monkey D Luffy said...

mintak ganti HP baru tu

::EHSANSNIPER:: said...

Huhu, tu la pasal..Kau belikan la satu.xD

fikri FAUZI said...

hahaha.
kau pegi la carik phone baru.
pakai phone cam samsung flip aku tu ke.
tu kalau baling kat dinding coit.
moto lc kau yang kemek karang.
hahahahah
ayat tade chemestry langsung.
;DD

::EHSANSNIPER:: said...

tu la pasal..
Sengal sengal..Haha

afifahramli said...

haha...

tu hset yg baling kat anjeng,
anjeng pon mampos ea fik?

x pon, wat jd sendal kat pintu.

hahaha

::EHSANSNIPER:: said...

jangankan sendal pintu..
Sendalkan kat bawah tayar lori trailer pong boleh..huhu

afifahramli said...

haaa..

ape lagi..

carikan kat ak 1..
utk keselamatan..
mne la tawu jmpe peragut ka..
hahaha~

::EHSANSNIPER:: said...

huh, nantt aku tolong carikan kat mines..
nak bape kilo??xD

afifahramli said...

lor..

ko xckp ade kat mines..
ak br blek mines..
aiseh..
melepas..

ade 500 hingget tadi,
da derma kat tabung kewangan uniten..
ahahah~

::EHSANSNIPER:: said...

Ish3, baep benar kau neh..
uniten kan da kaye.. Huhu

afifahramli said...

haha..

kalo x derma..
x amek exm ah ak..

::EHSANSNIPER:: said...

Ish3, uniten uniten.. Ape la nak jadi ngan kau nie.Ta baek au buat camtu..Haha

afifahramli said...

sape ta baek?

ak?

uniten?

ak baek..kn2? hahah

::EHSANSNIPER:: said...

Hoh, kau baek??
Betol kot..Sebab kau tade wat jahat kat aku..Kan kan?? Haha..

afifahramli said...

oyeah!!!

haha...

dah2..

::EHSANSNIPER:: said...

wei,rilek la..jgn hepi sgt..xP

 
Copyright © It's not a 9gag. Blogger Theme by BloggerThemes & newwpthemes Sponsored by Internet Entrepreneur