Wednesday, December 24, 2008

Pga Tour..


Setelah beberapa lama menjalani latihan teori...Semalam barulah kami dapat bermain golf dgn gembira..Oleh kerana kelas bermula pada pukul 4.00 petang,kami pun pergi ke driving range tepat pada waktunya..Tapi kamu tahula kan..Lecturer aku tu ader masalah sikit dengan jam..Pukul 5 baru dia sampai..Tiada langsung perasaan bersalah terpampang pada riak wajahnya..Tapi oleh kerana semangat ingin bermain golf masih menebal di dalam diri ini,kami cuba abaikan perasaan marah itu..Aksi dimulakan dgn mencangkul padang golf..Aktiviti yang aneh,pelik dan juga memenatkan.. Tapi semua pelajar melakukannya tanpa banyak soal..Setelah lebih kurang setengah jam..Barulah kami diberi bola..Bilangannya terlalu banyak..Bola dah macam token kat tempat game..Bersungguh-sungguh kami berlatih cara memukul bola dengan betul..Ade bola yang swing,ada bola yang leret sahaja,ade bola yang terbang cantik..Berbagai jenis teknik pukulan yang kami gunakan..Yang paling kelakar bila haikal pukul bola tetapi terkena bumbung di atas kepalanya.Memang funny..Aksi yang paling janggal pernah aku jumpe..Tapi bile dia bermain bersungguh-sungguh,mungkin boleh mengalahkan tiger woods yang sudah berumur 75 tahun..Ini kerana En.Picang dah menurunkan ilmunya kepada haikal..Setelah stok simpanan bola habis..Kami terpaksa mengutip bola sendiri kerana pengutip bola yang bekerja disitu sudah mati terkena histeria..Aku tak bawa kamera..Nasib baik naz sanggup menaja handfonnya yang berkamera..Fikri pula sebagai jurugambar..



Fadzli...


Hafiz...


Haikal...


Nazemy...


Penulis Blog...


Fikri...


Bola golf dikutip oleh bakal-bakal kedi..(maaf semua..Joke only..)XD

2 comments:

Monkey D Luffy said...

lepas ni boleh bincang kontrak plak kat padang golf ek

::EHSANSNIPER:: said...

Boleh saja..Semua itu bisa diatur kapten..

 
Copyright © It's not a 9gag. Blogger Theme by BloggerThemes & newwpthemes Sponsored by Internet Entrepreneur