Sunday, December 7, 2008

Reunion...

Semalam aku ader reunion..Semekasrian punyer reunion..Mmg besh,walaupun tade xtvt menarek..Sekurang-kurangnye dapat jumpe blk rakan2ku yang dah tinggal bersama selama 5 tahun kat semekasri dulu..Yang pasti,rupe diorang tetap same..Tak banyak berubah..Ye la kan..Br setahun ta jumpe..Tapi, bukan sumer dapat turut serta..ader gak yang tak dapat hadir..sian kat Cemong tak balik raye haji..Paan plak raye kat Syria.. Dgr citer kemungkinan 7 tahun dy kat saner..Balik2 malaysia mesti dy bawak balik isteri dr sane..=]
Urm,ini list nama yang menyertai reunion semalam: (aku lihat dgn mata kepalaku sendiri, jangan ingat aku sudah lupa sama kamo semua)

Hafiz K
Mizan
Peteng
Haziq Bakri
Lokman
Chem
Hadi
Rauf
Bedul
Caoi
Lan Mohktar
Iqbal
Hazim
Isman
Alimi
Ayub
Baim
Zul mamang
Kema
Azri Na-Q
Ammar
HAfis B
Cepu
Mior
Syafik Hassan
Nala

Bes r jumpe korang sumer..Len kali wat la lagi reunion camnie..


Pesananringkas:Aku rase ader lagi name yg tetinggal..tapi aku betul2 lupe..Sorry ye..XD

4 comments:

Monkey D Luffy said...

laaa... takder aweks dalam list tu. kalau ada len kali ajak kapten ek

::EHSANSNIPER:: said...

Aweks mmg ada..Tapi diorang ta mau keluar ngan kapten laa..Sorry..XD

Hafiz Roslan said...

wau.. tingin gak nak wat reunion nih.. tp sume bz nak kawen je.. tepakse la tangguh lagi..

::EHSANSNIPER:: said...

Pergh,kau nak kawen x bgtau aku pun..Apa punya kawan..=]

 
Copyright © It's not a 9gag. Blogger Theme by BloggerThemes & newwpthemes Sponsored by Internet Entrepreneur